Акумулатори за автомобили

AKUMULATOR EVOLUTION 12V78AH

5,250.00 ден.

4,750.00 ден.


ЕКО ЦЕНА СО ВРАТЕН СТАР АКУМУЛАТОР

Brand: EVOLUTION

ID: 10867

Availability:

  • Продавница 2,Продавница 1 • 3 парче
Viber Chat

Каталошки број EP780
Поларитет Десен
Капацитет 78 Ah
Стартна моќ 720 A(EN)
Должина 278 mm
Висина 190 mm
Ширина 175 mm

Related Items

Акумулатори за автомобили

AKUMULATOR EVOLUTION 12V66AH

4,800.00 ден.
4,350.00 ден.
In stock
Add to Cart

Акумулатори за автомобили

AKUMULATOR 12V52AH VARTA BLUE DYNAMIC

4,500.00 ден.
4,100.00 ден.
In stock
Add to Cart

Акумулатори за автомобили

AKUMULATOR EXIDE 12V55AH CLASSIC

4,200.00 ден.
3,800.00 ден.
Out of stock
Add to Cart

Акумулатори за автомобили

AKUMULATOR EXIDE 12V13 AH START STOP GEL

4,000.00 ден.
In stock
Add to Cart

Акумулатори за автомобили

AKUMULATOR EXIDE 12V50AH EXCELL

4,080.00 ден.
3,730.00 ден.
In stock
Add to Cart