Единствени по многу нешта, проверете самите и уверете се!

СИТЕ БРЕНДОВИ НА АКУМУЛАТОРИ НА ЕДНО МЕСТО! 

Центар за Акумулатори е бренд кој постои од 2005 година во Скопје, Македонија. Претходно познат како Автоелемент. Располагаме со широк асортиман на производи од реномирани светски производители. Единствени по многу нешта, во нашиот центар можете да ги најдете сите брендови на акумулатори по најниски цени, како и масла, адитиви, брисачи, средства за надворешно уредување, автокозметика, осветлување, авто филтри, црева за гориви и стеги, системи за палење. Само кај нас во секое време добивате бесплатна проверка и монтажа на акумулатори, еко цена за вратен стар акумулатор, подарок како и висок квалитет на производи.

avtoelement.mk во истовреме е online продажна мрежа преку која можете да ги набавите сите потребни материјали кои Ви се потребни во моментот. Сите услуги се извршуваат на брз и професионален начин. Секогаш се стремиме да го понудиме најдоброто за своите потрошувачи.