Филтер За Автоматски Менувац

FILTER DSG MENUVAC GOLF 5,6,7 02E305051C 44176 FEBI

1,120.00 ден.


FEBI BILSTEIN Филтер за автоматски менува~ (FEBI BILSTEIN - 44176)Фабрички број: 44176 Информации за производ-Спецификација: Duzina [mm] 105.4

Brand: FEBI

ID: 4542

Availability:

  • Продавница 2,Продавница 1 • 2 парче
Viber Chat

FEBI BILSTEIN Филтер за автоматски менува~ (FEBI BILSTEIN - 44176)

Фабрички број: 44176

Информации за производ-Спецификација:

Duzina [mm] 105.4
Tezina [kg] 0.08
Spoljasnji precnik [mm] 58
Spoljasnji precnik [mm] 55.5

 ОЕ Броеви:

02E305051B 02E305051C 02E305051D 02E398051 2E305051B 2E305051C 2E305051D 2E398051

Related Items

Филтер За Автоматски Менувац

FILTER DSG MENUVAC GOLF 5,6,7 02E305051C 44176 FEBI

1,120.00 ден.
In stock
Add to Cart