Адитиви За Гориво

LIQUI MOLY ADITIV 2509 20809 0.5L SPULUNG DIESEL

650.00 ден.


LIQUI MOLY ADITIV 2509 20809 0.5L SPULUNG DIESEL

Brand: LIQUI MOLY

ID: 3854

Availability:

  • Продавница 2,Продавница 1 • 3 парче
Viber Chat

Чистач на дизел горивата го отстранува талогот од вбризгувачите, цилиндрите и комората за согорување па така ги елиминира и проблемите врзани со работата на моторот. Повеќе нема клацкање во моторот за време на возењето под делумно оптеретување – исто така и при помирна работа на моторот на минимум. Средството за чистење на вбризгувачите овозможува оптимална работа на моторот. Производот го чисти целокупниот систем на довод на гориво и го штити од корозија. Гарантира добро согорување, зголемена економичност како и оперативна фунцкионалност на моторот.

Related Items

Адитиви За Гориво

LIQUI MOLY ADITIV SPEED TEC BENZIN 3720

500.00 ден.
In stock
Add to Cart

Адитиви За Гориво

LIQUI MOLY ADITIV DIESEL COMMON RAIL SO DPF ZASTITA 8953

520.00 ден.
Out of stock
Add to Cart

Адитиви За Гориво

LIQUI MOLY ADITIV 2509 20809 0.5L SPULUNG DIESEL

650.00 ден.
In stock
Add to Cart

Адитиви За Гориво

ADITIV PROTIV MRZNEJE NA NAFTA WURTH 5861002150

520.00 ден.
Out of stock
Add to Cart

Адитиви За Гориво

SONAX CISTAC NA INJECTOR I KARBURATO 250ML 519100

350.00 ден.
In stock
Add to Cart