Чаура за виљушка

2514 CAURA VILJUSKA GOLF 5 MALA 02 SB 100 ETS

280.00 ден.


ЕТС - Чаура - 02.СБ.100 Фабрички Број: 02.SB.100 Информации за производ-Спецификација: Strana ugradnje Prednja osovina

Brand:

ID: 11914

Availability:

  • Продавница 2 • 4 бр.
Viber Chat

Фабрички Број: 02.SB.100

Информации за производ-Спецификација:
Strana ugradnje Prednja osovina
Strana ugradnje sa obe strane prednje osovine
Vrsta ulezistenja Gumeno-metalni lezaj
Vrsta upravljaca za rame
Tezina [g] 190
 ОЕ Броеви:
1K0407182 1K0 407 182

Related Items

Чаура за виљушка

2486 CAURA VILJUSKA CORSA C 0352310 FEBI 18548

490.00 ден.
Out of stock
Add to Cart

Чаура за виљушка

2185 CAURA VILJUSKA GOLF 4 1J0407181 176411 MALO

280.00 ден.
In stock
Add to Cart

Чаура за виљушка

2507 CAURA VILJUSKA NISSAN 54560-50A00

720.00 ден.
In stock
Add to Cart

Чаура за виљушка

2514 CAURA VILJUSKA GOLF 5 MALA 02 SB 100 ETS

280.00 ден.
In stock
Add to Cart

Чаура за виљушка

2628 CAURA VILJUSKA PASSAT 6 GOLEMA 3C0199231D 510356 GSP

1,850.00 ден.
In stock
Add to Cart